Control 2000 BV & Fiscalisten Coöperatie slaan de handen ineen!

Belangrijk nieuws voor de klanten van Control 2000 BV

Vanaf 1 januari 2015 zijn wij een samenwerking gestart met Fiscalisten Coöperatie. Fiscalisten Coöperatie is een samenwerkingsverband van zelfstandige fiscalisten. Actief in heel Nederland, is de coöperatie de ideale partner voor Control 2000 BV om onze klanten nog beter te bedienen. Wat betekent deze samenwerking voor u?

Fiscale check op uw jaarrekening

Aan het eind van het jaar wordt de balans van uw bedrijf opgemaakt. Control 2000 BV controleert of alle administratie op de juiste manier is verwerkt en stelt de jaarcijfers samen. Maar heeft u fiscaal ook alle voordelen benut? Om die vraag te beantwoorden bent u vanaf heden niet meer aangewezen op grote accountantskantoren, maar kunt u via Control 2000 BV bij Fiscalisten Coöperatie terecht. “Dankzij onze samenwerking is de juiste fiscalist vanaf nu voor u binnen handbereik. Door de samenwerking krijgt u een fiscale review van uw jaarrekening en weet u of alle fiscale voordelen zijn benut.” Aldus Paul Greijmans – Control 2000 BV.

Ondernemen hoort leuk te zijn

“Gezonde groei ontstaat omdat u uw focus beter en makkelijker kunt houden op datgene waar u goed in bent. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Tegen een fatsoenlijk uurtarief het beste fiscaal advies bieden, dat is onze missie. We zijn daarom zeer verheugd om samen met Control 2000 BV nog meer ondernemers te gaan helpen.” Aldus Eva Meex – Fiscalisten Coöperatie.

Overig fiscaal advies

Wilt u niet alleen een fiscale review van uw jaarrekening, maar hebt u advies nodig over uw ondernemingsvorm, bedrijfsopvolging of bijvoorbeeld het aanvragen van een innovatiebox? Ook dan kunt u bij Fiscalisten Coöperatie terecht. Met een concurrerend uurtarief heeft u altijd de juiste specialist voor uw vraagstuk en bent u verzekerd van het beste fiscaal advies.

Contact

Hebt u interesse in een fiscale review of overig fiscaal advies? Neem dan contact op met Control 2000 BV via 020 408 20 76 of algemeen@control2000bv.nl.